Ce putea să urmeze unei izolări de două luni? Au luat-o razna cei cu toate țiglele la locul lor, da păi..? Pandemie de prostie.

Că se ceartă și se înjură prin Parlament pe starea de alertă era de așteptat. Șerban Nicolae era nemulțumit că nu se deschid terasele, apreciate instituții de cultură. Două luni au așteptat românii să treacă izolarea și acum, prin portavocea lor, ilustrul senator ce freacă menta de vreo 16 ani prin Senat, se simt trădați. Muzee? Cu ele ce să facă? La terasă mai socializezi și tu… sau te privești de la distanţă. La muzeu, cu cine? Cu Rembrandt? Apropo, dacă se deschid și restaurantele, cu botnița cum rămâne? O dai jos până mănânci, deși este o incintă acoperită și ar trebui purtată ori au adaptat meniurile doar la hrana lichidă pentru pai și violoncel? Dar să-i lăsăm să se mai certe, măcar atât pentru sumele care le intră lunar pe carduri și să trecem mai departe.

Viorel Cataramă, om de afaceri, politician și ce-o mai fi el, s-a băgat zilele trecute în seamă. Nu mai auzisem nimic despre el de la înființarea partidului Dreapta Liberală și a prins momentul să iasă în față. Când l-am văzut în comuna Bărbulești împreună cu echipa care filma, am avut impresia că e în campanie electorală însoțit de lăutari. Patriotismul, după cum declară el, l-a trimis să se infecteze cu Covid, ca să demonstreze că dracu’ nu-i așa de negru și că politica statului acasă a fost o măsură greșită care conduce la falimentarea țării. Dacă s-a ales doar cu îmbrățișările, vom mai auzi, că nu-i firesc să se oprească la jumătatea demonstrației.

Și în timp ce cu toții suntem ocupați de acest coronavirus, Adrian Năstase nu doarme. Nemulțumit că i s-a retras Steaua României în grad de Mare Cruce, a deschis un proces pentru a anula decretul președintelui. Războiul îl va purta cu Klaus Iohannis, dar și cu Ludovic Orban, cel care a contrasemnat decretul de retragere a decorației. Acum, stând și gândind drept, cum să retragi o decorație acordată de Ion Iliescu unui fost pușcăriaș?

Rușine nouă!

Nu avem decoraţii pentru toţi pușcăriașii.

Și credeți că sunt singurele exemple ale acestei pandemii? Trebuie să păstrez și pentru alte articole. Până atunci… s-auzim doar de bine!

*****

Sursa foto: cuvintecelebre.ro

Publicitate

23 de gânduri despre „Pandemie de prostie

 1. Nu doar că fac cu capu, dar când văd atâta prostie și niște bășinoși cu corupția-n sânge care au făcut pușcărie pentru tâlhărie, că își plimbă coada prin politică și le mai stă bleascu și la decorații, chiar că îmi este rușine că sunt Român..
  Numai bine, Constanța.!

  Apreciat de 2 persoane

  1. Probabil toţi au oportuniștii lor, dar ai noștri sunt și nesimţiţi. Nu știu ce le dă dreptul să creadă că avem memoria scurtă sau că lor li se cuvine orice. La Năstase s-ar părea că pierde niște beneficii, dacă i se retrage decoraţia… iar noi vom plânge cu lacrimi de crocodil.
   O zi frumoasă, Ștef!

   Apreciat de 2 persoane

 2. ”Trei Doamne și toți trei” specimene celebre prin prostia lor: unul prin celebra expresie ”altă întrebare”, altul prin faptul că nu a reușit nici măcar să se sinucidă, și cel din urmă cu adevărat, celebru prin prostia lui la cataramă cu alții. Ce bine i-ai ales, Constanța!

  Apreciat de 1 persoană

   1. M-am referit la SN. I-am dedicat o pagină, dosarul necosmetizat – „Sexul anal”. Dar, aveți dreptate, e greu de selecționat porcul-porcilor. AN se potrivește. Are și el două pagini la mine. La el impostura este mai veche, de pe la tac-su.

    Apreciat de 1 persoană

 3. Mă tot minunez şi parcă nu suficient! Că vorba românului: „prostu’ nu-i prost destul, dacă nu-i şi fudul!” sau asta: „să te ferească Dumnezeu să facă râma ochi!”. Oo, dar şi asta e faină rău de tot: „păduchelui îi place-n frunte!”
  Să auzim numai de bine!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.