În timp ce privești videoclipul nu poți să nu gândești că s-ar putea întâmpla într-o zi și așa ceva.

Resemnarea este sentimentul cel mai dureros din acest filmuleț. Apoi faptul că în „acea” societate „libertatea” o poți trăi doar în închisoare.

Deocamdată-i ficțiune, dar să ne ferească Dumnezeu să devină adevăr!

Mai bine priviţi imaginile.

*****

Publicitate

16 gânduri despre „Acesta să ne fie viitorul?

  1. Și, când colo, politicienii nu mai au niciun fel de credibilitate. Iar „specialiștii” ne spun că vaccinurile ieșite din termen sunt foarte bune pentru administrare. Încep să am îndoieli serioase în privința capacității mentale a celor care ne coordonează.

   Apreciat de 1 persoană

 1. Este înfricoşător, dar extrem de posibil să se întâmple. Vom avea suficientă determinare să ne împotrivim acestui mecanism diabolic care deja a început să fie implementat!? Aici există acest „control” asupra celor care au fost amendați pentru conducerea unei maşini sub influența alcoolului, dar au fost amendați o singură dată.

  Apreciat de 1 persoană

  1. Tocmai controlul ăsta continuu este înfricoșător, iar de la ficțiune la realitate se pare că s-a scurtat considerabil drumul. Încrederea a început să dispară, chiar și acolo unde a existat. Nu știm ce ne rezervă viitorul, dar începem să ne temem de el pentru copiii noștri.

   Apreciat de 1 persoană

   1. Când am ajuns aici prima dată şi am văzut camere de luat vederi peste tot de-a lungul străzilor, în parcuri, piscine, am spus simplu: „dacă eşti corect, nu ai de ce să-ți fie frică!” Ceea ce s-a dovedit de folos în unele cazuri. Insă s-au înmulțit într-un ritm prea accelerat…şi nimeni nu spune nimic! Şi nici n-o să spună…ştiu sigur!

    Apreciat de 1 persoană

 2. Nu cred că suntem departe de asta. Mulţi au deja casele împânzite de camere şi controlează de pe telefoane căldura, lumina etc. de aici până la a prelua alţii controlul ăsta nu-i decât un click…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.